Wednesday, January 2, 2013

2013

Alhamdulillah kita dah menjejakkan kaki ke tahun baru, umur pun baru jugak..ahaks!
Permulaan tahun baru ni agak drastic juga bagi aku sebab semua benda jadi baru rasanya...
Yelah tempat kerja baru, muka muka baru...persekitaran yang baru...
Moga semuanya baik baik sajalah...

Tahun 2012 banyak meninggalkan kenangan manis buat diri aku, dari bertunang, kahwin...permohonan pindah berjaya...haish banyaklah...

Selain tu ada juga suka dan duka yang tak perlulah aku nak cerita kat sini...hahaha

................................................................................

Serius rindu gila kat anak anak comel aku tu kat slim river..betullah orang kata, bila kita berada dalam kalangan kaum yang lain dari kita, kita akan lebih berfikiran terbuka....macam aku masa di slim, terasa sangat best bergaul dan secara automatik jadi open minded....tak maca sekarang ni, tah kenapa agaknya memang pe'el maca tu kot, gemar cakap cakap belakang, nak menjatuhkan orang lain...haish acam macam...tak taulah...

................................................................................

2 bulan tinggal bersama, semuanya kita lakukan bersama...maafkan diri ini andai aku tak sesempurna yang kau harapkan.....terima kasih atas segalanya....