Tuesday, September 11, 2012

Alhamdulillah Semuanya Berjalan Dengan Lancar.. =)

Halluu...lama tak update neh...
Pekabo kome? aku macam biasa je, sihat, gebu...hati berbunga..
Mood pengantin baru lagi ni kan..hehe

Last week, 31st Aug n 1st Sept merupakan hari bersejarah buat aku dan dia si gegula hatiku..
Kami telah selamat diijabkabulkan...
Memang merdeka betullah...hehe

Semuanya berjalan as smooth as i wish..
Everybody happy that day walaupun ada 1 incident suddenly backdrop tempat makan pengantin terbalik...hah boleh pulak kan..
Rasa nak tercabut jantung aku sekejap masa tu...nasib baik la cousin's aku menjadi penyelamat...adoyaii..
Anyway, Alhamdulillah takde incident pelamin roboh ke ape ke dengan keberatan aku..hahaha

Ok2..tema that day kami guna warna biru, semuanya biru...
 Walaupun sebelum tu aku rasa macam semuanya tak kena n risau, dengan baju...pelamin...makanan...goodies...
Alhamdulillah la...sampai harinya everything goes very well...
Ramai tenaga kerja yang terlibat, syukur n terima kasih sangat sangat..

Ok lah dari aku membebel tak tentu hala, moh la nengok 
gambo kawen teman ni, tapi sikit jelah...hehe

 Dengan ini...ku milikmu....ameenn..

  
 Pengantin terlampau... !@##$%%^

 Pertambahan ahli keluarga...it's awesome u know!

 Mak n abah..mertua saya.. =)

 Sahabat yang dekat di hati..

 Dengan ini bertambahnya adik beradik saya...imagine, terus tambah jadi 9 orang kesemuanya...yeay!

 Mak abah n all my sibling..

Tengok senyuman suami saya..seronok sangat le tu...hehehe..
(pengantin harusla makan sikit...menahan korset kat dalam tu..hahaha!)


Terima kasih semua... =)

4 comments:

  1. terharu dengan perkataan sahabat dekat dihati..hehe

    ReplyDelete
  2. orang yang suke baca blog org tapi xsuke wat blog sendiri..hehe...
    PS sahabat dekat dihati..wink wink..>>mata bersinar<<<

    ReplyDelete
  3. congrate ain..kenal aku tak??? niesa k3...

    ReplyDelete

Sila conteng-conteng kat sini =)