Wednesday, July 4, 2012

Henna - Liyana,Rawang

Hallu ya olls..Last week aku dapat tempahan menginai dari Liyana di Bukit Sentosa, Rawang..
So inilah hasilnya...sory gambar tak memuaskan sebab guna camera handphone saje..
Warna yang sebenar agar kemerahan sebenarnya, bukan hitam macam dalam gambar ni ye.. =)

Liyana memilih henna yang bercorak ala-ala hindustan sikit...



Di kaki...tak cuci lagi ni...

.......................................................................................

Seperti biasa, pada sesiapa yang berminat boleh sms aku di no. 013-5332781
Atau 'LIKE' di Tokey Henna kat sebelah ni...then boleh la message kat situ...
Kawasan yang InsyaAllah boleh aku pergi setakat ini, di Slim River, Tg.Malim, Bidor, Tapah, Rawang, Ipoh..kalau lebih jauh dari ni mungkin boleh dipertimbangkan, cuma ongkosnya lebih sikit lah ye...hehe

No comments:

Post a Comment

Sila conteng-conteng kat sini =)