Thursday, June 7, 2012

Mural Dah Siap..yeay!

Harini dengan gumbiranya aku dah siapkan mural yang ketiga untuk kelas pra aku..
Puas hati dapat conteng dinding tau...hehe

Kali ni aku gunakan tema "Spongebob Squarepants and Friends"..
Dindingnya tak lah besar sangat..tapi disebabkan dah lama tak menconteng dinding so ini adalah sangat memberi kepuasan tau tak..hehe..
Aku ambil masa 3 hari untuk siapkan semua ni sorang-sorang...sorang ok...eh seorang...hehe
Kematu buntut duk kat situ...heh~


~THE MAKING~






~TARAAAA!!!~

 Effect asap untuk gambaran lebih dramatik..
Phhuuuiiiiii.......hahaha..itu biasan cahaya, jangan terpedaya...


Ruang putih tu dibiarkan kosong bahagian bawahnya untuk tulis bahasa cina,  
kalau aku main tulis je nanti tercarut pulak...Ooops!

Untuk paparan lebih jelas silalah klik~


Sekian.... ngehh...

No comments:

Post a Comment

Sila conteng-conteng kat sini =)