Thursday, May 3, 2012

Gigi saya cantik...weeekkk!

Eh lama tak update pasal braces..
Ha....now dah 7 bulan aku pakai braces...
Kalo korang penah baca blog aku neh, mesti da penah tengok gigi aku yang asal kan?
Kalo belum, sila view di sini-->  Braces Oh Braces

Ha....tantek kannnnn?
Sangat....hahaha..adik aku kata macam pagar kayu warna putih tu...haha sangat kureng asam..

Eh2...ini gigi saya yang terbaru...taraaaa!


haha...sangat suke....maybe kena pakai braces ni dalam 2 - 3 buln lagi...then start retainer lah....weee!!


8 comments:

  1. Salam..apa nama klinik yang awk pergi eh? takut lain klinik pulak saya pergi nanti..:)

    ReplyDelete
  2. wslm, saya pegi klinik di ipoh, klinik fairpark..buat gigi ni dengan dr.fadzli...baekpunyerr... :)

    ReplyDelete
  3. hi awak..lame dh kite carik org yg pkai braces sbb gg jarang,slalu yg gg blapis jer..akhirnya jumpa jgk..yeay! Sy pn pkai braces jgk tau,bru pkai bln 11 aritu..nk tanye awk pkai baru 7bulan dh rapat camtu?bestnyer..so xpyh pkai smpai 2taun la eh?hrp sgt awk respon n bg email..nk borak2 dlm emel..boleh?hee btw salam kenal..;) zekzulkifli@gmail.com (zulaikha)

    ReplyDelete
  4. haa...now dah setahun 3 bulan saya pakai braces...dan now doc kata bila2 masa je boleh tanggalkan pagar2 besi ni...n insyaAllah will start with retainer soon..yeay!

    ReplyDelete
  5. hee yeke?bestnya..maknanya xsampai 2tahun pn pkai dh blh bkak eh?sbb doc sy jangka 2tahun..awk dlu memang jangkaan doc setahun lebey ke?;)

    ReplyDelete
  6. dia bila gigi kita dah betul2 kuat pada tempatnya baru dia akan cabut...nak cabut pun amik masa juga...

    ReplyDelete
  7. okay ke doc ni.sbb sy tgk dia pny time management teruk gilee! nak marah je rase.x punctual langsung.leh x nak tny awak byr habis ke sebelum habis treatment?means before bukak mmg dh bauar habis ke after bukak baru bayar habis?

    ReplyDelete
  8. okay ke doc ni.sbb sy tgk dia pny time management teruk gilee! nak marah je rase.x punctual langsung.leh x nak tny awak byr habis ke sebelum habis treatment?means before bukak mmg dh bauar habis ke after bukak baru bayar habis?

    ReplyDelete

Sila conteng-conteng kat sini =)