Saturday, April 21, 2012

Pemalas

Ye memang aku pemalas...malas nak hapdet blog neh...hehehe
hi u olls...lamanya aku tak menaip kat blog ni..
Alah aku tulis pun bukan ada orang nak baca...woohaa!

Sukati lah ye..
Anyway baru-baru ni terlalu banyak perkara yang berlaku dalam hidup aku..
Orang kata bermulanya sebuah fasa kehidupan yang lebih matang...tidak matangkah aku selama ini...?
hahaha!!

InsyaAllah tak lama lagi aku akan mulakan kehidupan yang baru..
Berdebar rasa hati ni, banyak perkara yang sedang di buat supaya semuanya akan berjalan dengan lancar..tak le kelam kabut nanti..
Kadang tu risau juga, dalam kepala ni asyik pikir mampu ke aku?boleh ke aku?
Dah cukup matang ke aku ni? yelah...dah boleh kata tiap hari duk kena ngorat ngan budak sekolah menengah..
Baby face sangat ke aku ni? (tangan didada mata ke atas ~ dow... =P )

Sebenarnya takde benda nak cite kat sini...saje je menambah posting agar nampak seperti tuan blog ini sangat rajin menulis benda tah apa-apa..
Eh suke aku le, blog aku...hahaha!