Friday, March 2, 2012

BOBO

Semalamkan, ada orang courier call aku sebab ada barang untuk aku..
Aku ni tekojot le, tetiba je ada barang, sebab seingat aku takde le pulak aku beli barang online..
So aku terus call mak aku untuk inform pasal barang ni,
so mak le orang yang menunggu barang ni sampai..

Nak tergelak pun ada bila ingat balik..
Aku punye lah risau...kan baru ni ada dalam berita yang sorang pempuan terima spender dari peminat misteri...so aku takut le... <--konon ada peminat..hahahaha!!!
Aku siap pesan kat mak aku suruh tunggu abah balik dulu baru buka kotak tu..
Kotaknya sebesar kotak printer canon yang biasa tu..
So nak jadi cite..abah aku ngan mak le yang buka...
Dah bukak, terkojot le diorang terjenggol kepala...besar lak tu...tarik2....taraaaaaa!!!
Bear2 setinggi 1.4 meter..kira2 4kaki...uhuhu
Terus mak call aku gitau ade bear2 dalam tu, aku siap suh cek dalam bear2 tu kot2 ada dadah ke...ape ke...hehe...siyes masa tu tak tau sape bagi...
Bila mak kata tak ada apa yang pelik....so aku tau le sape nye koje ni....hehehehehe

Tak sangka i....dah umur gini dapat bear2 sebesor i.....hihihihi
Maceh sayang.........>,<

Mr. Bobo ngah sedap lepak atas sofa sambil tengok tv...

No comments:

Post a Comment

Sila conteng-conteng kat sini =)