Friday, March 16, 2012

Terukir Di Bintang..

Jom karok!!


Lirik Lagu Terukir Di Bintang – Yuna
Jika engkau minta intan permata tak mungkin ku mampu
Tapi sayangkan ku capai bintang dari langit untukmu
Jika engkau minta satu dunia akan aku coba
Ku hanya mampu jadi milikmu pastikan kau bahagia
Hati ini bukan milik ku lagi
Seribu tahun pun akan ku nanti
Kan… kamu…
Sayangku
Jangan kau persoalkan siapa dihatiku
Terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padamu

Monday, March 5, 2012

Happy Birthday To Me~

Aku nak ucap Happy Birthday kat diri sendiri..(boleh ke?..hahaha)


Selamat Hari Jadi kepada Diri Ini....
Moga diri ini sentiasa kuat dan tabah menghadapi segala rintangan yang mendatang..
Moga diri ini menjadi anak yang solehah kepada kedua ibu bapa yang sangat dicintainya..
Moga diri ini sentiasa menghargai setiap orang yang datang dan pergi dari hidupnya...
Moga diri ini sentiasa memaafkan semua orang yang berada disekelilingnya tak kira sebesar mana pun kesalahan mereka..
Moga diri ini sentiasa beringat pada tanah yang rata walau setinggi mana diri ini mendaki..
Moga diri ini sentiasa berusaha untuk menjadi seorang Islam yang teguh pada agamanya..
Moga sentiasa dimurahkan rezeki..
Moga dipermudahkan dan dipercepatkan jodoh diri ini agar terhindar dari hasutan syaitan..

~Ameen~

Terima kasih pada kawan-kawan yang wish birthday kat FB..
Aku dah ameen kan setiap doa dari ucapan korang..terima kasih banyak banyak..
Terharu baca ucapan mak and abah...huh menitik ayor mata...
Sebab aku ni anak yang degil, ske bagi masalah dan
 aku gagal bagi apa yang mak abah aku nak...i'm so bad.. =(

Syukur dah 26 tahun aku hidup kat dunia ni..
Macam-macam yang dah aku lalui dari yang pahit, yang manis..
Tapi alhamdulillah aku dapat lalui dengan cekal..betullah kan, 
Allah takkan menguji seorang insan itu lebih dari kemampuannya..hah!

Tak lupa juga orang yang first wish birthday aku and first bagi hadiah...hehehe
Terima kasih sayang............♥♥♥



p/s:: jangan nak seronok sangat le sambut birthday...bertambahnya umur, maknanya semakin dekatlah dengan kubur....hehe

Friday, March 2, 2012

BOBO

Semalamkan, ada orang courier call aku sebab ada barang untuk aku..
Aku ni tekojot le, tetiba je ada barang, sebab seingat aku takde le pulak aku beli barang online..
So aku terus call mak aku untuk inform pasal barang ni,
so mak le orang yang menunggu barang ni sampai..

Nak tergelak pun ada bila ingat balik..
Aku punye lah risau...kan baru ni ada dalam berita yang sorang pempuan terima spender dari peminat misteri...so aku takut le... <--konon ada peminat..hahahaha!!!
Aku siap pesan kat mak aku suruh tunggu abah balik dulu baru buka kotak tu..
Kotaknya sebesar kotak printer canon yang biasa tu..
So nak jadi cite..abah aku ngan mak le yang buka...
Dah bukak, terkojot le diorang terjenggol kepala...besar lak tu...tarik2....taraaaaaa!!!
Bear2 setinggi 1.4 meter..kira2 4kaki...uhuhu
Terus mak call aku gitau ade bear2 dalam tu, aku siap suh cek dalam bear2 tu kot2 ada dadah ke...ape ke...hehe...siyes masa tu tak tau sape bagi...
Bila mak kata tak ada apa yang pelik....so aku tau le sape nye koje ni....hehehehehe

Tak sangka i....dah umur gini dapat bear2 sebesor i.....hihihihi
Maceh sayang.........>,<

Mr. Bobo ngah sedap lepak atas sofa sambil tengok tv...