Tuesday, February 28, 2012

Macam-macam hal

Minggu ni banyak tak suka dari suka..
Rasa nak hempuk hempuk orang pun ada..
Kesunyian lagi...haish..
Kat sekolah punya hal lagi..
Bleh tak aku nak pukul orang, pastu pura-pura buat tak tau??
Nyampah!

Upcoming event for this week..
Nak menginai sahabat zaman kecik-kecik sampai sekarang ni dah besor-besor saiznya...hehe
Kemudian opkos hadir ke majlis kawen dia sekali lah kan..
Alhamdulillah, bulan ni pun ada rezeki lebih sikit, so takdelah rasa sesak sangat nak mengumpul duit nak servis keta n insuran roadtax bagai nanti...hehehe sedikit semput disitu ok!

Hah..then the other thing is..
Aku duk counting the day le ni, lagi 5 hari je...
Hurm cedey lah..kalo dulu tak sabar-sabar nak tunggu tarikh ni every year..
But now dah rasa macam...
"kalau lah masa boleh main reverse reverse kan best...ahaks"
Stop dreaming..tak boleh ok, the fact is u are getting older lah Cik...
"Eh kenapa Cik? bila nak jadi Puan ni?"
Hahaha...ni pun lagi satu soalan yang akan menjelma nanti..
Eh bukan nanti, semalam pun ade orang tanya..
Terasa kot bila tengok kat FB kawan-kawan memasing duk tayang gambar laki, gambar anak..
Ahh lantakkan.......... :(
Nanti aku nak snap gambar anak tekak aku, then upload kat FB...
with caption : ni lah anak i...hahaha gile minah ni..

Haa...semalamkan, syok gile kot main The Sim3..
Keja buat umah je..pastu seronok tengok Sim's aku beranak-pinak..
Tak payah tunggu 9 bulan pun...hahahahaha!









p/s :: Eh tak boleh sedih...kena pura-pura happy..yeay!

No comments:

Post a Comment

Sila conteng-conteng kat sini =)