Thursday, January 19, 2012

Kedai 1 Malaysia

Fuuhhh....fuuuhhhhh.......
Kasi tiup sikit, habuk dah bertepek-tepek kat blog aku neh..
Bukan apa, sejak shoutmix tu dah dikenakan bayaran..
Dah macam tak best pulak aku nak view blog sendiri...ngeh!
Kalo dulu mesti ada tiap hari orang menempek komen kat situ....
Namun kini sudah tiada lagi....sadis~

Hah stop the drama...hehe
Weh ini entry aku yang pertamax untuk tahun baru lah....aiseh~
Sangat lambatlah makcik ladybird ni...
Tak terlambat lagi aku nak ucap Selamat Tahun Baru 2012 kan...?
Moga tahun baru ini hidup kita dilimpahi kemakmuran, kesejahteraan, dilimpahkan dengan rezeki Allah, kehidupan yang lebih baik, syukur pada Allah...Alhamdulillah...

Eh aku nak tanya ni...
Kat tempat korang ada tak Kedai 1 Malaysia?
Kat tempat aku ade......  ^,^'
Warna Meghah....................red ok...red...
Tak le bape beso..boleh kata macam pasaraya mini lah..
Barang pun ok lah harganya, not bad...murah..1 Malaysia kennnn...
Tapi ada sedikit masalah pada orang yang sukakan colorful  macam aku ni, jadik kurang nafsu nak bersuping-suping pulak...
Sebabnya dalam kedai tu, label dan warnanya same je......putih suci....hehe
Tak caye meh tengok..

Selamat datang ke kedai...satuuuuuuuuuuuuuuuu Malaysia!

Sabun cuci pinggan satuuuuuuuuuuu Malaysia!

Peluntur satuuuuuuuuuuuu Malaysia!
Eh, terjatuh pulak nesvita mokcik...

Hak..hak...malas nak rotate..ni lampin pakai buang ye...
Sila sebut sendiri...(dalam hati) satuuuuuuuuuuu Malaysia!

Roti enak berkrim...

Ikan masin masam kecik beso..

Bisekuit satuuuuuuuuuuuu Malaysia!
Ha kan dah kata, labelnya suma sama kan, so kenalah rajin membelek dan mebaca sikit ye...
Kedai ni jual barang basic2 la, barang kering...kalo korang cari togey memang tak jumpa ok!

So, selamat membeli dan berjimat ceromat!
Satuuuuuuuuuuuuuu Malaysia!!!!!!!!!!!!!


No comments:

Post a Comment

Sila conteng-conteng kat sini =)