Friday, January 27, 2012

Nak berinai?

PROMOTE2!!

klik --> Tokey Henna

Takpun boleh klik terus LIKE kat tepi wall aku ni...

Perkhidmatan inai aku ni murah je..
Aku tanak lah cas mahal-mahal..
Kalo terlalu jauh baru aku cas lebih sikit..

Kawasan yang aku boleh pergi setakat ni...
- Slim River
- Tg. Malim
- Sungkai
- Bidor
- Tapah
- hingga ke Ipoh

Untuk tahu dengan lebih lanjut boleh tengok info pada facebook Tokey Henna ..
Or korang boleh terus sms aku di nombor :: 013-5332781
Ini adalah contoh henna yang aku lukis..














~Sekian~

Wednesday, January 25, 2012

Pernikahan Ally Iskandar & Farah Lee ~ sweetnya...♥

 

Bagusnya, berkenalan then terus kahwin...
Tak payah nak bercinta lama-lama...
Bercinta pun belum tentu kahwin...
Huuu....

Tuesday, January 24, 2012

Header baru

Hahaha....ajaibnya harini...
Tetiba je aku jadi rajin buat header baru...
Dah lama dah nak buat tapi takde masa..
Tadi aku buat beberapa design...
So ini antara header yang aku buat tadi..

.....................................................

Nak juga ada gambar die......hehehe
...........................................................................

..................................................................................................


Tapi aku decide guna yang kat atas ni sebab nampak simple n lebih menyerlah...
Ok tak?

Sunday, January 22, 2012

Kebosanan

Bosannya weh...dah dua hari duk umah sorang-sorang...
Family aku sume dah holiday ke KiiL....
Tinggallah hamba keseorangan...ahaks, sadis!
Kan best kalo ada seorang suami yang menemaniku..
Anak-anak kecil yang berlari-larian...
muahahaha!

Okeh start merepek dah..................

Bosan weh, dengan gigi yang sakit akibat braces yang baru diservis semalam..
Tekak yang rasa nak makan tapi tak boleh nak menelan...
Tah ape masalah makcik ni..

Untuk menghilangkan kebosanan aku pada hari ini..
Petang tadi aku kuar jap ke Silibin..
Jalan-jalan kat kedai One Shop..
Jumpa dengan topi yang ala-ala siti noalija pakai tu...hihi
Sukenye...weeeeeee!!

Jadi inilah hasil dari kegilaan pada hari ini...




Bulat-bulat je kan..................hahaha...
Kualiti gambar sangat tidak memuaskan...guna webcam je...

I mane ada camera mahai.....hahahah!

Thursday, January 19, 2012

Kedai 1 Malaysia

Fuuhhh....fuuuhhhhh.......
Kasi tiup sikit, habuk dah bertepek-tepek kat blog aku neh..
Bukan apa, sejak shoutmix tu dah dikenakan bayaran..
Dah macam tak best pulak aku nak view blog sendiri...ngeh!
Kalo dulu mesti ada tiap hari orang menempek komen kat situ....
Namun kini sudah tiada lagi....sadis~

Hah stop the drama...hehe
Weh ini entry aku yang pertamax untuk tahun baru lah....aiseh~
Sangat lambatlah makcik ladybird ni...
Tak terlambat lagi aku nak ucap Selamat Tahun Baru 2012 kan...?
Moga tahun baru ini hidup kita dilimpahi kemakmuran, kesejahteraan, dilimpahkan dengan rezeki Allah, kehidupan yang lebih baik, syukur pada Allah...Alhamdulillah...

Eh aku nak tanya ni...
Kat tempat korang ada tak Kedai 1 Malaysia?
Kat tempat aku ade......  ^,^'
Warna Meghah....................red ok...red...
Tak le bape beso..boleh kata macam pasaraya mini lah..
Barang pun ok lah harganya, not bad...murah..1 Malaysia kennnn...
Tapi ada sedikit masalah pada orang yang sukakan colorful  macam aku ni, jadik kurang nafsu nak bersuping-suping pulak...
Sebabnya dalam kedai tu, label dan warnanya same je......putih suci....hehe
Tak caye meh tengok..

Selamat datang ke kedai...satuuuuuuuuuuuuuuuu Malaysia!

Sabun cuci pinggan satuuuuuuuuuuu Malaysia!

Peluntur satuuuuuuuuuuuu Malaysia!
Eh, terjatuh pulak nesvita mokcik...

Hak..hak...malas nak rotate..ni lampin pakai buang ye...
Sila sebut sendiri...(dalam hati) satuuuuuuuuuuu Malaysia!

Roti enak berkrim...

Ikan masin masam kecik beso..

Bisekuit satuuuuuuuuuuuu Malaysia!
Ha kan dah kata, labelnya suma sama kan, so kenalah rajin membelek dan mebaca sikit ye...
Kedai ni jual barang basic2 la, barang kering...kalo korang cari togey memang tak jumpa ok!

So, selamat membeli dan berjimat ceromat!
Satuuuuuuuuuuuuuu Malaysia!!!!!!!!!!!!!