Thursday, December 22, 2011

Rupa Baru Duit Malaysiaku Tercinta

Korang mesti da tengok rupa duit baru tu kan...
Cantik kan...kan..kan..
Aku sangat berkenan dengan duit RM20 yang warnanya macam kuning jagung madu..hihi
Aku dengar radio pagi tadi kata...
Duit ni akan dilancarkan tengah tahun depan..
Excited i tawwww......hihihi

Ni rupanya..cantik kan...?

Duit syiling...teringat duit seringgit warna gold dulu...
So now 20sen dan 50sen dah ditukar ke warna gold..
So boleh la sesapa yang nak buat hantaran guna duit warna gold ni letak dalam peti harta karun...cantikkan..

 Hah ni favorite aku...kuning jagung...mcm eskrem jagung pulak..nyum2....
Nak tukar duit banyak-banyak ke duit RM20 nanti.....hahahahah


p/s :: gambar sumber carian google le..mana lagi.... :P

No comments:

Post a Comment

Sila conteng-conteng kat sini =)