Friday, January 27, 2012

Nak berinai?

PROMOTE2!!

klik --> Tokey Henna

Takpun boleh klik terus LIKE kat tepi wall aku ni...

Perkhidmatan inai aku ni murah je..
Aku tanak lah cas mahal-mahal..
Kalo terlalu jauh baru aku cas lebih sikit..

Kawasan yang aku boleh pergi setakat ni...
- Slim River
- Tg. Malim
- Sungkai
- Bidor
- Tapah
- hingga ke Ipoh

Untuk tahu dengan lebih lanjut boleh tengok info pada facebook Tokey Henna ..
Or korang boleh terus sms aku di nombor :: 013-5332781
Ini adalah contoh henna yang aku lukis..














~Sekian~

1 comment:

  1. Salam.. nak tanya pakej inai lukis ke kuala kubu bharu berapa?

    ReplyDelete

Sila conteng-conteng kat sini =)