Tuesday, September 13, 2011

comel kan.......... =)

Seperti tahun sebelum ni..
Aku dan juga cikgu akan sediakan aktiviti untuk anak-anak prasekolah kami buat persembahan pada malam anugerah cemerlang tahunan sekolah..
So for these year, kami latih anak-anak ni menari lagu Nobody dari Wondergirl..
Agak memeningkan kepala...
Tapi best tengok telatah bebudak ni..
Layankan video yang dah aku rakamkan..
Tapi dalam video ni tak ramai yang ada sebab ramai tak datang...
Sume gara-gara pesta tanglung..
(nanti aku upload persembahan Original Recipe From China pada malam pesta tanglung sekolah)




cute kan...

No comments:

Post a Comment

Sila conteng-conteng kat sini =)