Tuesday, August 2, 2011

My Best Friend Wedding

Uhuk~uhuk...
Sedeynye...best friend aku da nak kawen...
Alahai....
Tak best la pasni takleh gedik-gedik ngan die dah...
Takleh la nak g karok same ngan die...(kalo pegi mesti die bawak laki kan?huk tak besh~)
Ape pun....aku happy juga...
Pas apa yang kami hadapi dari start abis belajar kat UiTM sampai sama-sama keja...
Siap dapat post yang sama lak tu...
Then now keja pon gred yang sama...tapi posting berbeza...
Haish..takleh nak tatap lah...
Punyalah banyak rahsia and kenangan kami bersama..

Then now dia nak kawen...
Aku tumpang bahagia...
Walaupun sebenarnya sedey!
Nanti pada hari perkahwinan dia, aku yang akan amik gambar...
Haish mau menitik air mata ni nanti kot...

Ni kad jemputannya...
Eh aku takleh jemput korang ye...sebab bukan aku yang kawen..hehe


Sempat gak dia tanya kat aku...
Ko bila?
Aku?aku tunggu mampu beli ferrari sebijik baru boleh kawen..hahaha T_T

Korang tolonglah doakan aku cepat-cepat naik pelamin ye...
Mana tau berkat bulan Ramadhan ni kan.... =)

Hehe...anyway...Selamat Pengantin Baru Mimie!!!!!!!!

3 comments:

  1. Hai selamat berpuasa dan selamat berbuka..amy singgah dan follow belog nie , jom ke belog amy..

    happy blogging..

    ReplyDelete
  2. eh, mimi nk kwin da?waa,congrate!

    ReplyDelete
  3. aah mimie nak kawen dah...mai lah umah die....5 syawal tau mimi..

    ReplyDelete

Sila conteng-conteng kat sini =)