Thursday, June 2, 2011

Pengantin berinai

Hujung bulan Mei ni memang aku sangat busy...
Kursus Induksi...
Dengan berinai pengantin..
Siapkan album gambar pengantin..
Kerja macam biasa lagi...
Dating...ekekek..
Nasib baik lah semuanya tak clash dalam hari yang sama...
Kalo tak badan aku ni kena dibelah-belah la jawabnya..

Aku offer diri untuk inaikan dia, sebabnya aku tak dapat datang hari dia kahwin..
Aku ada job kat tempat lain..huhu
So job lain yang datang pada hari yang sama juga terpaksa aku tolak...
Sebab dah berjanji ngan orang..minta maaf banyak-banyak..

Okeh2..sini aku kongsikan gambar adik sepupu aku yang telah pun jadi
isteri orang pada 28 Mei lalu..


Dia request untuk corak yang penuh so aku buatlah bunga yang macam ni..
Ada yang komen cantik, ada yang kata tak..
Taste masing-masingkan..hihi


Ini sekali dengan inai kaki, kiranya pakej lengkaplah..
For family dikira free of charge..hihi

Nanti aku upload gambar pengantin pulak ye...
Ada parasit menggangu plak...
Papai ^^,



2 comments:

Sila conteng-conteng kat sini =)