Wednesday, June 15, 2011

Takde ape2..

Takde ape yang penting pun..
Cuma terasa sedikit dengan keadaan n beberapa kata-kata..
Siapa?
Takde sesiapa..cuma hati aku yang sensitif tiba-tiba..
Kadang kala, berdiam diri tu lebih baik dari terlalu banyak berkata-kata..
Padahnya?
Orang tak selesa dan mungkin juga tak suka...
Bila ada sesuatu nak diluah..
Fikir semasak-masaknya..
Adakah kata-kata itu akan mudah diterima..

Seronok tengok orang lain happy..
Tapi dalam hati Tuhan je yang tahu...
Bairlah...
Biarlah...
Takpe...

Best korang kan...nape turn aku susah sangat...?

Monday, June 13, 2011

Leganya rase.....feeuuuwwwWW~

Akhirnya berjaya juga aku edit sume gambar-gambar ni..
Penat seh, banyak....
Dan aku da berjaya print yang mana berkenaan..
Bangga siot tengok hasil kerja sendiri bila dah print...
So now nak paste dalam album je...hihi

Nasib korang tak nampak muka aku saat ini..
Kalo tak sure korang kata aku super poyo..hahaha!

Okeh ni dia...sedia untuk ditayangkan....

TaaaraaaAAA!!!!
.
.
.
.
.
Aku paling suka yang ni.. sweet.... ~^v^~


Heyyy hang jebat!!!


Nengok sane yang......tuuu....nampak?


Ni jelah yang boleh di upload untuk tatapan korang...
Sekian terima kasih... xoxo!

Monday, June 6, 2011

Ladybird Touch ~ gambar pengantin lagi.....wiiiiiii!!


Jeng..jeng..jeng..
Nak tayang kat korang hasil kerja aku yang baru je siap
beberapa keping..huahuahua
Bulan ni aku memang busy yang amat sangat..
Ni lah penyebab die....





Aku upload 3 keping jelah..
Ada banyak lagi ni...
Dan ade lagi gambar sepasang pengantin berbaju hijau nak di edit..
So semuanya masih dalam proses..

Amacam..ok tak?

Thursday, June 2, 2011

2 jun 2011~ Happy Birthday Sayang!!!

Harini besday kekasih hati aku...
Pepagi lagi aku dah kejut dia..hihi
Sian kat dia..

Anyway..
Syg...happy birthday...
Tahukah anda bahawa saya sangat bertuah kerana
memiliki anda yang sangat special di hati ini...
Sangat suweeetttt ok...
Hihi...
Yang lain-lain tak leh gitau lebih-lebih kat sini...rahsia..hihi

I love U so much my dear...

Pengantin berinai

Hujung bulan Mei ni memang aku sangat busy...
Kursus Induksi...
Dengan berinai pengantin..
Siapkan album gambar pengantin..
Kerja macam biasa lagi...
Dating...ekekek..
Nasib baik lah semuanya tak clash dalam hari yang sama...
Kalo tak badan aku ni kena dibelah-belah la jawabnya..

Aku offer diri untuk inaikan dia, sebabnya aku tak dapat datang hari dia kahwin..
Aku ada job kat tempat lain..huhu
So job lain yang datang pada hari yang sama juga terpaksa aku tolak...
Sebab dah berjanji ngan orang..minta maaf banyak-banyak..

Okeh2..sini aku kongsikan gambar adik sepupu aku yang telah pun jadi
isteri orang pada 28 Mei lalu..


Dia request untuk corak yang penuh so aku buatlah bunga yang macam ni..
Ada yang komen cantik, ada yang kata tak..
Taste masing-masingkan..hihi


Ini sekali dengan inai kaki, kiranya pakej lengkaplah..
For family dikira free of charge..hihi

Nanti aku upload gambar pengantin pulak ye...
Ada parasit menggangu plak...
Papai ^^,