Monday, March 7, 2011

❤ Harijadi Saya ❤

Kelmarin, 5 Mac 2011 adalah hari jadi aku yang ke 25.. -____- zzZZ
Terima kasih kepada semua yang wish..
Setelah dibuat rumusan, semua wish suh cepat kawen..hiks!

Tahun ni tak ada kek bagai..
Just a simple and sweet moment bersama keluarga, dan kekasih tercinta..hihi

Buat pertama kali, semua family aku berkumpul masa birthday aku..
Bukan family kecik tau, semua..atok nenek sedara mara...
Sebab kebetulan auntie aku buat kenduri doa selamat kat umah atok..
Makan besarlah..

Then ngan kekasih tercintaku itu..
Tak tahu nak kata apa dah..terharu bangat sih..
Seminggu lagi nak birthday aku die dah bagi hadiah...
Kebetulan lak hadiah tu aku sangat perlukan...hihi
Dia bagi ape?ni ha.......

Cermin mata! ye..aku dah berkaca mata sekarang..hanya yang bertuah saje dapat melihatnye..hihi

Please jangan tenung mata aku, aku malu..ahaks!

Oh lagi..macam biasa kami dating..makan-makan..
That day kami pegi Dominos..
Dan Tutti Frutti!

Delicious woo...
Tutti Frutti ni aiskrim yang dijual guna timbangan...
So suke ati korang lah nak letak bape banyak skalipun..
Janji poket korang dah prepare berkepuk duit eh..hihi..
Ade 4 size mangkuk..then kalo tak silap aku ada dalam 8 jenis aiskrim dan dekat 50 jenis topping..
Sangat best, boleh letak ape saje topping yang korang suka..
Macam aku tulis kat atas ni..sediakan duit je..hihihi
Ok meh lah nengok aiskrim yang kami deco ni..



Kami ambil mangkuk warna hijau, 2nd size..
Dalamnya ada aiskrim perasa rasberry, manggo, vanilla dan chocolate..
Topping, kami letak chocolate chips, smarties, strawberry, crunch oreo, chocolate and some of colored chocolate rice..
Menarikkan....dan harganya menarik gak.. RM25!
Hahaha...masa nak bayar, muka cover-cover dari terkejut...
Tapi nasib baiklah sedap, aiskrim Tutti Frutti ni semua berunsur yogurt..
So pada aku yang memang sukakan yogurt, memang sodaplah!

Makan sorang....nak cikit!


Burrrppp...kenyang....

Jangan risau pada sesiapa yang suka diet, it's non fat ice cream..so..
Jom makan aiskrim!!!


p/s :: thanks ye syg....

No comments:

Post a Comment

Sila conteng-conteng kat sini =)