Tuesday, March 15, 2011

Conteng Dinding

Aku bukan nak tayang kat orang..
Tapi aku nak tunjuk kat korang... (same je kot..hahaha!)
Hasil kerja aku yang tak seberapa ini..

Semalam aku dah start melukis..
So harini aku warnakan..
So siap sudey...

Tak lah lawa pun..
Sekadar nak menconteng..
Silalah tengok.. :)

Proses mewarna..
Dinding ni tak lah besar mana pun..dalam 4kaki je..
Tujuan aku conteng dinding ni nak tutup kesan yang tak berapa
cantik pada dinding ni...

Dah siap....ok tak?

Ada pepatung...Bee..
Betul ke warna pepatung tu ha?
Aku main letak je warna aku suka..huhu

Rama-rama ke kupu-kupu ni..
Owh kekeliruan spesies..haha

Rama-rama lagi dan juga ulat bulu..
Nampak tu ketara dinding tu comot..
Sampaikan color pun tak boleh nak lekat elok...

Yang paling penting ade cik ciput yang tersenyum..... :)


Hope bebudak tu suke lah..
Kalo tak suke pun nak wat cane..
Dinding dah kena conteng..hahaha!

2 comments:

Sila conteng-conteng kat sini =)