Thursday, February 10, 2011

Sengal..

Huaaargggghhh!!
Minggu ini adalah minggu yang sangat tension and ada sedikit simptom bebal...
Banyak sangat benda menyakitkan hati aku..
Sangat busy ngan benda yang remeh...
Sangat menyampah ngan mak-mak budak...
Sangat sakit perut sebab banyak makan limau...
Eheheh..

Penatnye..minggu ni straight 3 hari kelas tuisyen..
So macam takde masa nak rehat je..
Dah la habis satu umah aku die jelajahnya...
Bila aku marah dia menjawab pulak tu...
Kasi panas je...
Aku cakap bahasa Melayu dia bantai Tamil..
(Sah-sah aku ngajo budak Tamil kan...hahaha!)

Dah la budak-budak kat sekolah nakal semacam..
Kena pulak diorang kena bertukar kelas..
Anak-anak yang sekolah, mak bapak yang lebih..
Tak habis-habis nak complain..
Siap bagi arahan and cadangan yang bakal menyusahkan aku plak tu...
Vodoh..!
Macam le anak engko pandai sangat...cet!
Yang penatnya aku jugak..
Sini aku nak kena tengok..
Sana pun nak kena tengok...
Lama-lama aku yang tumbang...

Tolong la hantar orang baru sebelum aku jadi sewel... =(

Akibat dari kepenatan yang amat sangat..
Maka bila dapat bantal je teruslah aku lelap...
Tak kasi chance punyalah..hihi

Sampai bila nak jadi macam ni? huh?
Aku benti keja kang...ha........!

Agak-agak ada tak orang yang sanggup nak sara aku..?
hahaha..gilo...


No comments:

Post a Comment

Sila conteng-conteng kat sini =)