Saturday, January 15, 2011

Gunung Lang


Korang penah pergi Gunung Lang?
Gunung ni bukan untuk korang hiking...
Untuk riadah aje..
Cantik woo..ade air terjun...
Pemandangan yang sangat indah....
Tasiknya ada banyak ikan gumuk-gumuk...
Korang boleh bagi ikan ni makan untuk menggumukkannya lagi...hihi

Petang tadi aku jalan-jalan ngan My Syg ke Gunung Lang..
First time kami dating kat sini..
Sangat best...
Posing sana sini..Hehehe...

Ramai gak orang datang beriadah kat sini..ade yang makan-makan...boating..
Dan tak lupa juga yang dating macam aku... :D

Kami tak aspect nak ke sini harini..so layankan saja gambar yang diambil guna handset ni eh....

Tara...!! Ni lah Gunung Langnya...
Tengok air terjun yang cantik itu.....


Nilah tasik yang korang boleh naik boat untuk ke taman sebelah sana tu..
Tambangnya aku lupa pulak nak tengok tadi..
Next time aku nak gi naik boat pulak...
Jom lah kite gi boating bersama... :P


Hah..kebetulan...ade boat tu...
Nampak tak?
Kalo tak nampak itu tandanya anda rabun..sila gi cek mata...hehe


Ingat...jangan bagi makan pada kera-kera tersebut ye..
Nanti kera-kera tu ikut korang balik umah...hahaha!


Waaahhh....My Syg posing macam modellah..
Model iklan air terjun ke....hehe..


p/s: tenkiu syg..sy happy sgt....muaaaxxx!!

No comments:

Post a Comment

Sila conteng-conteng kat sini =)