Monday, December 27, 2010

Kucing Itu Cat

Memperkenalkan 3 ekor anak rimau yang comel!!
Heheh aku tipu..salah spesies..
Anak kucing yang sangat nakal dan comel...!!
Sangat pandai buat slide atas lantai yang berair..
Menjerit macam kena dera time shower..
Sangat kuat makan!
Sangat manja..
Suka tido atas riba..
Ada seekor jantan, dan dua betina.


Look, mereka memang sangat pandai posing...
Gambar ni semasa mereka baru sebulan..


1st one names Boolat, the reason why nama dia Boolat sebab antara 3
ekor ni badan dia paling bulat dan gebu..walaupun die jantan
tapi dia sangat sopan, suara halus...hihi


2nd is Tiger, why nama dia Tiger sebab walaupun dia betina tapi
dia sangat nakal antara 3 ekor ni, sangat lincah..pantang dapat
jari orang semua nak di gigitnya..


And the 3rn one is Putih, betina..manja yang amat sangat. Belai-belai sikit
dah lentok.. Badan kecik je, tapi kuat makan. Suara dia yang paling
nyaring antara 3 ekor ni...Last week, aku terkejut tengok dia balik umah
dengan mulut berwarna oren...tah sapa bagi dia makan kari ikan..
hahahaha!


Haha! Playtime....look they are so cute, play with their sweet mom..



Sweet kan..macam ni lah mereka tido..Gambar ni
masa mereka dua bulan lebih.

Rindu kat miaw2 aku..pagi tadi masa aku nak gerak balik ke Slim River,
tiga-tiga ekor ni tengok je...I know u all tanak I balik Slim kan...uhuhuk...
I pon tanak balik gak.. =P


p/s: kucing pun sayangkan anak..manusia boleh pulak buang-buang anak..sangat kejam..

No comments:

Post a Comment

Sila conteng-conteng kat sini =)